Service als speerpunt
 
Mactech Packaging Systems B.V. begrijpt als geen ander, dat productie processen zo min mogelijk stagnatie mogen ondervinden, zeker als het om volautomatische lijnen gaat.
Wij opereren op dit moment vanuit onze hoofdvestiging in Hoofddorp en onze dependance nabij Nijmegen. Ons criterium is, dat we binnen redelijke termijn bij een klant moeten kunnen zijn indien zich een storing of ander probleem voordoet. Bovendien is ons serviceapparaat niet alleen gericht op klanten die een machine bij ons hebben aangeschaft; we staan ook klaar voor andere bedrijven.
Onze zeer ervaren technici kennen de meeste toepassingen in allerlei soorten industrieën.
Of het nu om Mactech, Transpak, Schneider-Ozga, Messersi, OMS, Signode, Mosca Strapex, SMB, Cyklop of een ander merk machine gaat, ze weten er raad mee.
De meeste bedrijven houden zich in toenemende maten uitsluitend bezig met hun kernactiviteiten en hebben steeds vaker geen vaste technici meer in dienst. Voor hen is degelijke en snelle service door een betrouwbare partij essentieel
 
Energie besparing, nieuwe oplossingen, innovatieve duurzame projecten
 
Mactech denkt ook mee aan energie besparing en/of stroomlijning in bestaande projecten.
Iedereen heeft wel eens gezien dat systemen doelloos ronddraaien, terwijl weinig of geen productie plaats vindt. Waar kan proberen wij de machines op dergelijke momenten in “slaap stand” brengen.
De machine ontwaakt weer bij het “ binnenkomen” van een nieuw product.
Die technische instelling, in combinatie met de praktische toepassingsvereisten, leidt niet zelden tot interessante en innovatieve ontwikkelingen. Zo werd bijvoorbeeld bij één van onze klanten een relatief goedkope methode toegepast die het mogelijk maakt om direct aan de paktafel bloemen in dozen vast te zetten. Elastiekjes, latjes en ook houtwol zijn hierbij overbodig geworden en de tijdbesparing is evident.