Hieronder vindt u diverse voorbeelden van machines die geschikt zijn voor de bouw- en siermateriaal industrie. Een aantal hiervan zijn verkrijgbaar in andere uitvoeringen, afhankelijk van uw wensen en eisen. Mocht u meer informatie willen over deze omsnoeringsmachines, andere machines of wenst u kosteloos advies op maat, neemt u dan hier contact met ons op en dan zullen wij u zo goed mogelijk bijstaan.


TP-601
Voorbeeld TP-601L

De TP-601 verpakkingsmachine is ook verkrijgbaar in zowel een rollenbaan, als een transportband uitvoering. De TP-601 is simpel in uitvoering, maar geavanceerder dan de semi-automatische machines. Een automatisch bandinvoersysteem en elektrisch doseerbare bandspanning maken deze machine geschikt voor verschillende bedrijven. Voor bijvoorbeeld bloemendozen en dozen met andere inhoud is dit een prima oplossing. Een persbalk is als optie verkrijgbaar om pakketten tijdens de omsnoering aan te drukken. Pakketten van papier, karton of plastic platen worden hiermee stevig verpakt. Mocht u meer informatie wensen, neemt u dan hier contact met ons op. 

 • Bandraam (BxH in mm): 850x600 (standaard; grotere afmetingen zijn ook mogelijk)
 • Geschikte bandbreedtes: 8 – 12 mm
 • Capaciteit: tot 27 pakketten per minuut
 • Tafelhoogte: 820 – 825 mm
 • Voeding: 230V/1 fase, 400V/3 fasen

OMS Type 06
Voorbeeld OMS Type 06

De OMS Type 06 wordt voornamelijk in volautomatische lijnen geplaatst. Met deze machine is het mogelijk om stapels producten of dozen horizontaal te omsnoeren. Daarnaast is deze machine ideaal voor het omwikkelen van opgestapelde pallets. De grootte van het bandraam is naar wens in te stellen. De hoge bandinvoersnelheid, hoge bandterugtreksnelheid en exacte bandpositionering maken deze machine snel en toch betrouwbaar. Door de combinatie van bovenstaande eigenschappen is de OMS Type 06 zeer geschikt voor bedrijven met grote hoeveelheden producten die omsnoering behoeven, zeker wanneer deze op pallets gestapeld worden. Optioneel zijn hoekbeschermers beschikbaar voor het omsnoeren van pallets met dozen. Voor meer informatie kunt u hier contact met ons opnemen. 

 • Bandraam (BxL in mm): 800x1200 (standaard, aan te passen naar wens)
 • Geschikte bandbreedtes: 8 – 16 mm (geschikt voor zowel PP als PET band)
 • Capaciteit: tot 30 omsnoeringen per minuut, tot 120 pallets per uur
 • Voeding: 400V/3 fasen

NB: men dient rekening te houden met benodigde veiligheidsvoorzieningen, zoals hekwerk of inloopbeveiliging.


OMS Type 0875
Voorbeeld OMS Type 0875

De OMS Type 0875 is misschien iets voor u als u op zoek bent naar een machine voor het verticaal omsnoeren van grote pakketten of pallets. Ook deze machine wordt voornamelijk in volautomatische lijnen geplaatst. Net als bij de OMS Type 06 kan de grootte van het bandraam ingesteld worden op uw wensen. En ook hier wordt voor snelheid en betrouwbaarheid gezorgd door onder andere hoge bandinvoersnelheid, hoge bandterugtreksnelheid en exacte bandpositionering. Bij deze machine zijn diverse speciale opties beschikbaar, waaronder een palletlans en een beweegbare bindkop. Tevens is hij in verschillende uitvoeringen leverbaar en dus aan te passen aan uw situatie en wensen. Dit maakt de OMS Type 0875 zeer geschikt voor een grote verscheidenheid aan bedrijven. Wilt u misschien meer informatie of kosteloos advies op maat, dan kunt u hier contact met ons opnemen. 

 • Bandraam (BxH in mm): afhankelijk van uw wensen
 • Geschikte bandbreedtes: afhankelijk van uw wensen
 • Capaciteit: tot 30 omsnoeringen per minuut, tot 720 colli per uur
 • Voeding: 400V/3 fasen

NB: men dient rekening te houden met benodigde veiligheidsvoorzieningen, zoals hekwerk of inloopbeveiliging.


OR-T 250
Voorbeeld OR-T 250

Dit batterij-aangedreven handapparaat is geschikt voor algemene toepassingen. Al uw producten kunnen omsnoerd worden, ongeacht de grootte. Het apparaat kan vol- of semi-automatisch gebruikt worden. Met één knop wordt het product omsnoerd, het band gelast en afgesneden. Voor het omwikkelen van breekbare goederen is er een speciale soft-instelling. Optioneel zijn onder andere de mogelijkheid voor elektrische voeding en een beschermplaat beschikbaar. Mocht u meer informatie willen, over dit product of één van onze andere machines, neemt u dan hier contact met ons op. 

 • Afmetingen (BxLxH in mm): 138x334x148
 • Geschikte bandbreedtes: 9 – 16 mm (geschikt voor zowel PP als PET band)
 • Capaciteit: tot 400 omsnoeringen per lading
 • Voeding: 14,4V
 • Oplaadttijd accu: 20 – 45 minuten


De hier getoonde afbeeldingen dienen ter indicatie en kunnen afwijken van de uiteindelijke machine, afhankelijk van onder andere de door u gekozen uitvoering.